Will Smith a agresat un reporter care a vrut să-l sărute - VIDEO

Aflat la Moscova pentru premiera filmului "Man in Black 3", actorul american l-a atacat pe un reporter ucrainean care a încercat să-l sărute pe gură.

Aflat la Moscova pentru premiera filmului "Man in Black 3", actorul american l-a atacat pe un reporter ucrainean care a încercat să-l sărute pe gură.

Starul l-a lovit ușor cu dosul palmei pe un reporter îndrăzneț care a încercat să-l sărute pe covorul roșu din fața cinematografului moscovit unde urma să aibă loc premiera filmului său "Men in Black 3". Incidentul a fost filmat și fotografiat de jurnaliștii prezenți.

Inițial, Will Smith nu și-a dat seama de intenția reporterului, dar după câteva clipe când a văzut că nu mai scăpa de insistentul intrus, l-a împins și l-a plesnit ușor, cu o grimasă pe chip. "Haide, omule.

Care naiba e problema ta, amice?", l-a întrebat el, uimit.

În ciuda incidentului, actorul și-a păstrat cumpătul și a rămas la fel de degajat, continuând să dea autografe și interviuri pe covorul roșu. "Are noroc că nu l-am pocnit", a spus el imediat.

Potrivit TMZ, reporterul agresor și-a făcut un obicei din a săruta celebrități, iar acesta a devenit stilul său.

Will Smith și-a declarat suportul pentru căsătoriile între homosexuali, iar în presa de scandal de peste Ocean au apărut mai multe speculații potrivit cărora el ar fi avut o relație cu un bărbat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MihaliIleana pe 19 Mai 2012, 13:01
    Will Smith idolul reporterilor .

    Amuzanta intamplarea rau de tot :))

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod