Wedding & Fashion Show - debut de succes

30 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Wedding & Fashion Show - debut de succes

Peste 2.800 de vizitatori au fost prezenti la Wedding & Fashion Show, cel mai nou targ dedicat organizarilor de nunti si modei, desfasurat la Rin Grand Hotel, la sfarsitul saptamanii trecute.

Ultimele tendinte in moda, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate organizarii unei nunti de exceptie, au facut ca vizitatorii sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, modalitati de decorare si ambianta.

Un element cu mare impact la public, unic intre evenimentele de profil din Bucuresti, l-au reprezentat concertele sustinute in cadrul evenimentului de unele dintre cele mai cunoscute trupe - Etnic, Haiducii, Hora, Cvartetul Arpeggione sau Timba.


In cadrul evenimentului au avut loc prezentari ale caselor de moda Andree Salon, Giorgia Sposa Italy, Vista Fashion, Evergreen Brides, demonstratii de coafura oferite de Marian Ciuca si sesiuni de machiaj, asigurate de make-up artistii Ramona Chirita si Teodora Sararu, la care s-a adaugat un spectacol de lasere.

"Ne-am dorit sa cream, pentru vizitatorii nostri, o atmosfera de adevarata serata, cu stil, gust, dar intr-un cadru apropiat si relaxant si ne bucuram ca am reusit. Industria evenimentelor de acest tip are avantajul aportului estetic si este, ca atare, foarte atragatoare.
De aceea, am gandit acest targ ca pe o mostra a propriei petreceri", a declarat Felicia Iordache, managing partner Plus Media, organizatorul targului Wedding & Fashion Show.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod