VUNK lansează azi al 20-lea videoclip din cariera lor, la noul single "Scapă-mă de ea"

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc in Chișinău, unde s-a ținut și un casting special, iar restul în "Casa de Cultura Ion Manu" din Otopeni. Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoții, "de inima lor", dar, într-un final, cedează și trebuie să le accepte așa cum sunt. În același timp, în secvențele de play cu trupa, baieții de la Vunk sunt invadați, fugăriți și chiar dărămați de fanii care aleargă printre ei, toată "nebunia" fiind parte din scenariu.

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc in Chișinău, unde s-a ținut și un casting special, iar restul în "Casa de Cultura Ion Manu" din Otopeni.

Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoții, "de inima lor", dar, într-un final, cedează și trebuie să le accepte așa cum sunt. În același timp,  în secvențele de play cu trupa, baieții de la Vunk sunt invadați, fugăriți și chiar dărămați de fanii care aleargă printre ei, toată "nebunia" fiind parte din scenariu.

Regia clipului este semnată tot de frații Silviu și Bogdan Mustățea, care și-au pus "ștampila" atât pe videoclipurile "Pleacă!", "Lacrimi de coniac", cât și pe primul DVD al trupei, "Vunk la înălțime".

"Scapă-mă de ea" este primul single de pe următorul album Vunk, care va fi lansat în toamnă.

Materialul lansează o campanie-premieră pentru piața de videoclipuri din România. "N-am filmat întâmplător acest clip în Chișinău. Ne-am propus ca toate clipurile de pe următorul album să le filmăm în străinătate, în țările în care sunt foarte mulți români. Am început cu Moldova, pentru că există o sensibilitate aparte legată de despărțirea celor două popoare, doar la nivel politic, nu și afectiv.

Am și specificat la finalul clipului ca inimile din cele două țări nu sunt stricate, ele bat la fel, în limba română. Ideea campaniei pe care vrem să o inițiem începând cu acest clip, este aceea de a aduce România mai aproape de cei plecați din țară, nu contează din ce motive. Ceea ce vrem să le spunem tuturor și să le amintim este ca România e o lume, nu doar o țară", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Aici puteți urmări noul videoclip VUNK - Scapă-mă de ea: http://www.youtube.com/watch?v=qPSiOOA7MtQ

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod