Vrei sa iti faci animalutul vedeta?

Organizatorii singurului targ dedicat animalelor de companie ofera posibilitatea iubitorilor de animale ca micul lor prieten sa devina mascota PetExpo Romania. Cu ocazia primirii titlului de „Mascota PetExpo Romania”, animalutul castigator va aparea pe site-ul PetExpo, pe banner-ul urias de la Romexpo, pe toate afisele si pe toti fluturasii cu evenimentul.
Astfel, micutul castigator va fi vazut de cei peste 15.000 de vizitatori prezenti la eveniment, precum si de sutele de mii de oameni care vor vizualiza materialele de promovare ale PetExpo, devenind peste noapte unul dintre cele mai faimoase animalute din Romania.

Este foarte simplu sa iti inscrii animalutul in concurs. Cei care doresc sa participe trebuie pur si simplu sa urmeze instructiunile de pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/petexpo.ro.

Grabeste-te! Concursul mai dureaza  pana la 15 Aprilie.Uram mult succes tuturor participantilor! PetExpo Romania, cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie! In perioada 16 – 18 Mai la Romexpo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod