"Vom pune pe ritmuri de tango scene desprinse din viata noastra"

13 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


"Tango in Red Major", a carui premiera mondiala va avea loc la Bucuresti pe 2 decembrie, nu va fi doar un alt spectacol marca Gustavo Russo, ci evocarea vietii prin muzica si dans: coregrafii inedite, o tehnica provocatoare si cei mai buni artisti din Buenos Aires.

Spectacolul va prezenta Europa secolului XX, va face trecerea catre neo-modernism si va pune accentul pe noul tango: are el oare legatura cu esentele tangoului argentinian, cu radacinile si cu mesajul originar?

Noutatea spectacolului consta mai ales in prezentarea in pasi de dans a vietii artistilor, a secretelor din spatele succesului, a vietii din spatele cortinei, a ceea ce nu se intrevede vreodata dincolo de magia de pe scena.
Una dintre povestirile prezentate este chiar cea a partenerei lui Gustavo, Samantha, al carei destin artistic a fost complet schimbat de intalnirea cu marele dansator si coregraf: de la o balerina de succes a devenit una dintre cele mai renumite si apreciate dansatoare de tango. Intr-o alta scena, ii regasim pe Gustavo si Samantha dansand pe muzica lui Piazzolla si formand un trio plin de senzualitate alaturi de una dintre balerinele trupei. Acestea sunt doar doua dintre scenele pline de pasiune, senzualitate si mister care vor incita audienta in cea mai fierbinte seara de iarna.

"Va fi o interactiune constanta intre artisti: o cantareata care danseaza, muzicieni care sunt actori si dansatori care canta", declara Gustavo Russo, coregraf si leading star.

In seara de 2 decembrie, incepand cu orele 19:30, la Sala Palatului, va invitam intr-o calatorie neasteptata prin zonele ascunse ale tangolui.

Biletele s-au pus deja in vanzare, avand preturi cuprinse intre 80 si 230 lei si sunt disponibile la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua Diverta si online pe www.ticketpoint.ro,  www.bilete.ro si www.blt.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod