reserved

Dincolo de clasic cu Reserved

De ce sa-i ramai loiala pe vecie rochiei negre? Gandeste-te la toata distractia de care poti avea parte cu una intr-o nuanta intensa.
Reserved iti ofera un model clasic intr-o culoare mai speciala. Albastru. Accesorizeaz-o cu incredere si distinctie. Atentie! Bulinele sunt din nou la moda! Asa ca imbraca-le din cap pana-n...sosete. Ai sa sochezi. Si vei fi super la moda. Pentru ca sunt retro
Jucause. Si n-au ora cand le poti pune pe tine. In locul unei tinute serioase, Reserved iti propune o rochita mini. Cu buline mari in alb si negru. Pe care s-o asortezi la o pereche de pantofi cu tocul foarte inalt.
Adauga stil tinutei tale de vreme friguroasa. Recurge la un accesoriu pe cat de util pe atat de stylish. Manusile. Incearca o pereche de la Reserved. O culoare puternica va face pur si simplu senzatie. Vei fi o aparitie wow.
Cizmele s-au intors. Dar nu cele pe care le ai deja in dulap de anul trecut. Si nici cele simandicoase. Cu toc inalt pe care de abia te poti cocota. Vorbim acum de revelatia iernii: botinele. Cu talpa plata. Si la Reserved, ele sunt pe val. Le poti gasi intr-un mix la fel de emotionat. Si la fel de sexi. Cu un dichis care sa te surprinda.
Cel mai in voga mariaj dintre confort si moda? Botinele de la Reserved.