Voltaj lanseaza videoclipul “Ultima secunda”

Atunci cand toamna aduce ploi iar “sori ar fi niciunde”, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului “Ultima secunda”.

Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului “Bucuresti, te iubesc!”, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de iubire.
 
“Ne bucura foarte tare colaborarea cu echipa <Bucuresti, te iubesc!>. Propunerea a sosit din partea lor si, initial, se referea la piesa, doar ca pe masura ce proiectul a evoluat, am decis sa colaboram si pentru videoclip.”, povesteste Calin Goia
 
Obisnuita inca din copilarie cu ambitia si performanta, Kira Hagi nu se lasa mai prejos si vrea sa egaleze perfomantele celebrului sau tata.

Castigatoare a unei burse de merit in SUA,  fermecatoarea domnisoara, s-a inscris la cursurile de actorie ale Universitatii din New York, studii pe care le va incepe in scurt timp.
 
Rolul tanarului indragostit este interpretat la inaltime de catre Rares Andrici, castigator a nu mai putin de doua premii pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, in cadrul Galei Absolventilor 2013.


 
Filmarile videoclipului s-au desfasurat in Bucuresti, in ceainarina “Camera din fata”, un loc magic al celor mai frumoase povesti de dragoste.

 
Piesa “Ultima secunda”, inclusa pe cel mai recent album al formatiei, “Da vina pe Voltaj”,  a fost interpretata pentru prima data in toamna anului trecut, alaturi  de aproape cinci mii de spectatori, in cadrul concertului “Da vina pe Voltaj” desfasurat la Sala Palatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod