Romica Jurca are motive sa fie mandra: Uite cu ce se ocupa fiul ei, Mihai!

Fiul celei mai longevive prezente de pe micul ecran, Romica Jurca, stârneşte invidii printre colegi şi prieteni pentru că preferă să fugă în vacanţe de fiecare dată când timpul îi permite. Un împătimit al vacanţelor în Europa, Mihai se declară un fan înrăit al oraşului Stockholm, unde ajunge în fiecare an.
”Îmi place în Suedia pentru că oamenii sunt mult mai optimişti şi mai degajaţi decât la noi. Asta poate şi pentru că vara este lumină 20 de ore pe zi. E un loc care îmi oferă linişte şi îmi pot încărca bateriile. Pot să mă plimb cu barca, să ies la picnic, să încerc ceva nou în fiecare zi.”

Mihai recunoaşte însă că şi în afara Europei sunt locuri minunate de văzut şi descoperit. În ultimul interviu pe care l-a realizat cu singurul pilot român de la compania aeriană Emirates, din Orientul Mijlociu, vedeta a aflat detalii despre marile capitale ale lumii, despre mâncaruri specifice şi ce înseamnă viaţa de pilot.

Interviul integral îl puteţi găsi pe www.mihaijurca.ro, blogul pe care Mihai oferă zilnic tips-uri şi informaţii pentru toţi cei interesaţi de călătorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod