Voltaj canta la Hard Rock Cafe

JOI, 8 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT VOLTAJ
JOI, 8 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT VOLTAJ

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta pe 8 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert live sustinut de trupa Voltaj.

Au o activitate muzicala de 30 de ani si versurile lor nu se uita nici macar o clipa. Calin Goia, impreuna cu trupa sa, vor aduce pe scena Hard Rock Cafe povestile de dragoste cu care Voltaj ne-a obisnuit ani la rand. Vino sa asculti hit-ul “Lumea e a mea”, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor si topurile muzicale autohtone.
Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile:
- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;

- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal.
Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

VINERI, 9 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.

SAMBATA, 10 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT EMANUEL MIREA BAND

Sambata seara, la Hard Rock Cafe, te asteapta o trupa senzationala, formata din artisti talentati si cu multa experienta pe scena muzicala romaneasca. Emanuel Mirea, fostul solist al formatiei Stigma, si colegii sai -  Otto Harasz, Norbert Tobias, Marian Hancu si Marius Lungu au pregatit un playlist dinamic, cu hituri internationale, care te vor tine numai pe ringul de dans.
Te vei bucura de o interpretare inedita a unor piese care au facut istorie: “Let me entertain you” (Robbie Williams), “I want to break free” (Queen), “Sex Bomb” (Tom Jones), ”Suspicious Minds” (Elvis Presley), “Jumatate tu, jumatate eu” (Stigma) si multe altele.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod