"Vocea României": Concurenţii care merg mai departe după Confruntări

La prima ediţie a Confruntărilor, antrenorii avut de ales între cei doi concurenţi. Cei patru antrenori au fost ajutaţi fiecare de un asistent: Marius Moga a fost ajutat de Randi, Loredana l-a avut lângă ea pe Cristi Minculescu, Smiley pe Şerban Cazan, iar Horia Brenciu a avut-o alături pe Monica Anghel.
Primii concurenţi care au urcat în scenă au fost Teodor Manciulea şi Bernard Lazăr, din echipa Loredanei, care au cântat piesa "Baby” a lui Justin Bieber

Cel care a rămas mai departe în concurs este Teodor Manciulea.

Următorul duet, Laura Gherescu şi Jan Şelaru din echipa lui Smiley, s-a prezentat cu piesa "Seven second”. Anternorul a decis să meargă mai departe cu Laura Gherescu.

Primii concurenţi din echipa lui Moga care au intrat la Confruntări au fost Cezar Dometi şi Dorin Ochenatu, antrenorul alegând să meargă în continuare cu Cezar Dometi.

Horia Brenciu a intrat la Confruntări cu Vlad Simion şi Diana Moşneagu, pentru care a ales piesa "Wake me up befor you go go”.
Brenciu a decis ca mai departe să meargă Vlad Simion.

Următorul duet, Ciprian Teodorescu şi Magdalena Cichirdan din echipa Loredanei, a cântat piesa "Have I told you lately”.

Loredana a decis ca mai departe să meargă Ciprian Teodorescu.

A doua echipă a lui Smiley, Andreea Olariu şi Camelia Marinescu, a cântat piesa "When you belive”. Andreea Olariu este cea care va merge mai departe la Vocea României.

Următorii concurenţi ai lui Marius Moga, Mihai Toma şi Vizi Imbre, s-au duelat cântând piesa "I wanna be like you”.
Cel care l-a convins pe Moga a fost Vizi Imbre.

A doua echipă a lui Brenciu a fost formată din Izabela Simion şi Camelia Sterea, care s-au prezentat cu piesa "My number one”. Cea care va merge mai departe în concurs este Camelia Sterea.

Alex Simion şi Cristi Nistor din echipa Loredanei au fost cei care au încheiat seara primei ediţii a Confruntărilor. Cei doi au cântat piesa "Drop of Jupiter”, Loredana alegând să meargă mai departe cu Cristi Nistor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod