VJ Ela si Morandi s-au instalat la Liverpool, iar VJ Oana si Catalin Maruta comenteaza EMA din studioul MTV

5 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela si Morandi s-au instalat la Liverpool, iar VJ Oana si Catalin Maruta comenteaza EMA din studioul MTV

VJ Ela si trupa Morandi se afla deja de 4 zile la Liverpool, unde va avea loc gala MTV Europe Music Awards 2008, difuzata in direct la MTV, joi, 6 noiembrie, de la ora 22.00. Mai mult, MTV il va invita, de la ora 21:00, pe Catalin Maruta, pentru a comenta impreuna cu VJ Oana cele mai tari momente EMA.

"Premiile MTV sunt foarte importante pentru industria muzicala si ma bucur ca am fost invitat sa comentez cateva aparitii sau momente cheie de la MTV Europe Music Awards, pentru ca in felul asta voi avea senzatia ca ma aflu la Liverpool", a declarat Catalin Maruta.

"Febra" ultimelor pregatiri pentru inmanarea trofeului "Best Romanian Act" o gaseste pe VJ Ela cu o raceala puternica, tratata cu "leacul" perfect, o lamaie bine stoarsa intr-un pahar cu apa fierbinte si multa miere, de Marius Moga.
Pentru a urca pe scena MTV, cei doi baieti au petrecut doua zile la cumparaturi si si-au asigurat hainele pentru tinuta ideala. In timp ce Randi s-a orientat catre un look punk chic, iar Moga catre un stil elegant-sport, Katy Perry, gazda evenimentului, a aterizat la Liverpool si se pregateste pentru seara cea mare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod