"Stargate - Atlantis" - in noiembrie la AXN SCI-FI

5 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Canalul AXN SCI FI va difuza, din 7 noiembrie, primul sezon al unui serial SF clasic: "Stargate - Atlantis". In fiecare vineri, luni si miercuri de la ora 23:20, publicul poate urmari noua echipa Stargate, care se indreapta catre o galaxie necunoscuta, Pegasus, in cautarea legendarului oras pierdut, Atlantis.

Cateva milioane de ani in urma, exista o specie pe care noi, oamenii o numim Strabunii. Ei au creat o retea de asa-numite Porti stelare - niste aparate speciale, prin care se putea calatori prin lumi si galaxii diferite.
Nu stim de ce, dar Strabunii au plecat spre o alta galaxie in urma cu 5-10 milioane de ani si-au luat cu ei un intreg oras, numit Atlantis. Asadar, mitul antic al orasului pierdut Atlantis se dovedeste a fi adevarat. O echipa internationala de oameni de stiinta si personal militar care lucreaza in Antarctica pare sa fi localizat Atlantis-ul si astfel se decide trimiterea unei noi echipe - desigur, printr-o Poarta stelara.

Atlantis se afla mai departe de orice loc in care a calatorit vreo echipa Stargate.
Avand energie numai pentru un drum dus, noul comandant al programului Stargate, generalul Jack O'Neill (Richard Dean Anderson) formeaza o echipa, asa ca doar cativa oameni curajosi parasec Pamantul in cautarea uneia dintre marile legende ale omenirii, Atlantisul, fara sa stie daca se vor mai intoarce acasa.

Dr. Weir (Torri Higginson), liderul expeditiei, ajunge repede la orasul pierdut al Strabunilor si-si da seama ca acesta este scufundat sub apa. Din cauza lipsei de energie si a unor probleme legate de scutul ce protejeaza Atlantisul, echipa se trezeste curand intr-o situatie disperata si oamenii se vad siliti sa trimita un echipaj de recunostere, format din maiorul John Sheppard (John Flanigan), locotenentul Aiden Ford (Rainbow Francks) si colonelul Marshall Summer (Robert Patrick), care sa gaseasca o eventuala sursa alternativa de combustibil.

Tastand la intamplare adresa unei porti stelare, cei din echipaj se trezesc intr-o asezare nomada de oameni: Athosienii.
Acestia sunt prietenosi, dar liderul lor, Teyla (Rachel Luttrell), ii avetizeaza de prezenta unui inamic periculos: Furiile, o specie mortala care se hranesc cu oameni pentru a avea energie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra Nicolaescu pe 22 Mai 2010, 22:23
    despre serialul artistic 'Pamant Conflict Final'

    Buna! Ma numesc Alexandra Nicolaescu si am 18 ani. Am urmarit toate episoadele din 'Pamant Conflict Final' si mi-au placut tare mult. As vrea ca acest serial sa fie difuzat din nou pe programul AXN SCI-FI

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod