Viorel Lis a fost externat

Fostul primar general al Capitalei a fost externat în cursul zilei de miercuri, în stare bună, a declarat, pentru Mediafax, directorul medical al Spitalului Elias din Bucureşti, dr. Dana Safta.

"Starea pacientului nu a impus ca acesta să rămână internat", a mai spus dr. Safta.

Lis a fost adus la Spitalul Elias, cu "stare confuzională", în după-amiaza zilei de luni, preciza marţi directorul medical al unităţii sanitare.

Fostul primar general a fost supus unor investigaţii neurologice şi cardiologice.

Viorel Lis a împlinit, miercuri, 70 de ani.

Problemele de sănătate din ultimele zile pe care le-a avut soțul ei au afectat-o pe Oana Lis. Deşi Viorel a fost externat chiar de ziua ei, vedeta a sărbătorit împlinrea celor 35 de ani, acasă, în lacrimi.

Ea a povestit la Pro TV că nu se simte în apele ei şi nici măcar data din calendar nu o face fericită. Viorel Lis a fost externat miercuri de la Spitalul Elias, însă medicii nu i-au pus încă niciun diagnostic, urmând ca fostul edil să mai fie supus unei serii de analize şi investigaţii medicale după ce luni a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru că îşi pierduse cunoştinţa. "Cea mai mare problemă a mea este diabetul. Mi-au descoperit nişte pete pe creier şi mi-au dat un tratament destul de eficient, aş putea spune.
Pilulele au început să-şi facă efectul. Am adăugat alte câteva doctorii la pumnul de medicamente pe care în luam oricum. Oana se simte singură, pentru că eu nu mai pot avea grijă de ea, aşa cum aveam"
, a spus Viorel Lis, slăbit, în emisiunea "La Măruţă".

De ziua ei, Oana Lis a preferat să stea acasă, pentru că nu s-a simţit în stare să iasă din casă. "Mi-am schimbat şi numărul de telefon, pentru ca tatăl şi fratele meu să nu mă mai sune. Vreau să am câteva zile în care să mă liniştesc.
Sunt înconjurată de mulţi oameni, dar totuşi mă simt atât de singură. Viorel nu mă mai ajută deloc"
, a spus Oana la Pro TV.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod