Video: o fetiţă de 8 ani uimește pe internet cântând rock la chitară

Un filmuleț cu ea cântând la chitară a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube. Talentul ei a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din toată lumea.

O fetiţă a câştigat numeroşi fani în întreaga lume după ce mai multe înregistrări cu ea cântând la chitară au adunat peste un milion de vizualizări.

 

Zoe Thomson are 8 ani şi este din Berkshire, Marea Britanie, potrivit cotidianului britanic "Daily Mail", citat de agenția Mediafax. Ea a uimit întreaga lume cu cea mai recentă interpretare a piesei Stratosphere, a celebrei trupe finlandeze Stratovarius.

 

Filmuleţul a acumulat pe YouTube peste un milion de vizualizări în doar câteva zile.

 

Zoe a semnat recent un contract cu compania Daisy Rock. "Zoe este foarte încântată. Să semnezi un asemenea contract este o mare realizare pentru un copil de vârsta ei. Este foarte important că cineva i-a remarcat talentul", a spus mama fetiţei.

 

Fetiţa a început să cânte la chitară încă de când avea şase ani. De atunci s-a filmat în clipuri solo, unde îşi demonstra măiestria la chitara electronică.
Zoe face parte din formaţia de copii Mini Band, care a devenit celebră pe internet anul trecut interpretând piesa trupei Metallica, "Enter Sandman".

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod