VIDEO: Cea mai neașteptată cerere în căsătorie

O tânără din România a trăit cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Ea a povestit ce s-a întâmplat și a prezentat și dovada.

"Dragul meu iubit mi-a spus că merge într-un sat în apropiere de Oradea şi m-a sunat după ceva vreme să-mi spună că s-a stricat maşina. Eu, femeie fiind, nu m-am grăbit, mi-am adus aminte că uleiul de la motor curge şi m-am dus să întreb un mecanic, de ce se întâmplă asta, au mai trecut câteva minute bune. Da... deci exact atunci îmi veni să merg la mecanic. Păi... da, exact atunci... că doar era o zi obişnuită... credeam eu. Ce să mai spun că mecanicul mi-a spus că îmi explodează motorul dacă merg aşa până în satul cutare.

Însă eu, eroina, mă duc să-mi salvez prinţul, nu-l puteam lasă acolo. Aşa că, nu m-am lăsat intimidată de mecanici care încercau să sperie o blondă într-un BMW :)))", a scris ea.

"Deci, zis şi făcut, am pornit la drum, am luat o prietenă şi pe sora mea, aşa să nu ne plictisim, şi ghiciţi ce, ajung în sat, sunăm că o disperată, că iubitul meu nu mai răspundea, şi desigur mergeam cu 30km/h că, în caz că îmi răspunde să întorc sau whatever, să ştiu în ce parte să o iau.
Când mă uit în oglindă văd o coloana de maşini în spatele meu, şi m-am gândit, clar primesc nişte pietre în lunetă dacă nu accelerez, dar când să mă mişc şi eu din loc observ o <<depăşire continuă>>... care m-a făcut să tip, să urlu, să zbier... însă nu regret. Deloc. Nimic. Nicicând"
, a încheiat fericită viitoarea mireasă.

 

Sursa: Click!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod