Vama lanseaza... "Vama"

Facebook Twitter Comenteaza
Primul album din Romania lansat prin SMS va putea fi descarcat de pe site-ul oficial al formatiei Vama, www.vamamusic.ro.

Pe 6 iunie, la Arenele Romane, formatia Vama lanseaza noul album "Vama". Show-ul de lansare va fi precedat de o lansare neconventionala, prin SMS, prima de acest fel din Romania.

Incepand de astazi, pe site-ul oficial al formatiei Vama, www.vamamusic.ro, vizitatorii au acces la toate informatiile referitoare la evenimentul de lansare a noului album, dar si la povestile din spatele pieselor, ce anume le-a inspirat si detalii despre temele sociale dezvoltate pe disc.
"Jurnalul lui Tudor" / "Tudor's Diary" este sectiunea din care se poate afla cum s-a nascut discul "Vama", cum s-a nascut... muzica.

Un loc special pe site il ocupa promovarea lansarii albumului, prin clipuri cu imagini de la repetitii si mesaje ale membrilor formatiei pentru public. In plus, se poate accesa noua galerie multimedia care contine videoclipuri, filmulete de la concerte si fotografii care nu au mai fost publicate.
 
Insa noutatea absoluta este aceea ca site-ul www.vamamusic.ro va gazdui noul album "Vama" care, timp de numai o saptamana, in perioada 22-29 mai, va fi disponibil in format wav (calitate identica cu cea de pe CD) si mp3, iar fanilor li se va permite, ca urmare a trimiterii unui SMS (4 Eur + TVA), descarcarea lui direct de pe site.
In acest fel, albumul "Vama" devine primul album din Romania lansat prin SMS, care poate fi descarcat de pe un site: www.vamamusic.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod