Valentina Pelinel, despre divorțul de Boureanu: "Nu suntem la cuţite"

de Daniel Dumitrescu, 2 Iunie 2014

Cei doi au evitat să vorbească public despre despărțire.

După divorț, Valentina a stat o perioadă la New York, apoi s-a întors în țară și şi-a lasat propria colecţie de coliere.

Ea a vorbit relaxată despre această perioadă din viaţa sa. "Toată lumea mă întreabă cum e acum, după divorţ. Le răspund că este ca înainte de căsătorie. Totul este roşu în viaţa mea acum, mie îmi place la nebunie culoarea roşie. Toată această perioadă a fost o mare experienţă de viaţă pentru mine. Am preferat să locuiesc la New York o perioadă pentru a fi departe de toate bârfele şi zvonurile care s-au iscat pe seama mea.

Altfel, aş fi intrat într-un joc murdar care nu este genul meu. Nu mi-ar fi plăcut să apar zilnic la televizor, ba în ofensivă, ba în defensivă...", a declarat Pelinel în emisiunea "D-Paparazzi", de la Kanal D.

Despre relaţia cu fostul ei soţ, cu care este încă în proces de divorţ, Valentina spune că este una civilizată. "Nu suntem la cuţite, asa cum se spune prin presă. Ne vorbim zilnic şi am rămas în relaţii civilizate. Sunt nouă ani în care am fost cu un om. Nu aş putea spune nimic urât despre el. Niciodată", a adăugat ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod