Valentina Pelinel, amintiri din copilăria grea: "Mâncam pâine prăjită pe reşou"

Manechinul n-a uitat că a pornit de jos în viață. Ea a vorbit deschis despre perioada dificilă din copilărie, când familia sa o ducea destul de greu.

Valentina spune că părinţii ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a fi siguri că ea şi sora ei să nu sufere, chiar dacă nu aveau bani.

Asta mi se pare cea mai bună lecţie de viaţă şi cel mai eficient sfat: să porneşti fără nimic material la drumValentina Pelinel
"Cel mai important sfat primit de la ei a fost să am încredere în mine, că pot să realizez orice îmi propun. Şi să ştii că puterea stă în fiecare dintre noi, dar, din păcate, adesea o căutăm în exterior, ne agăţăm de oameni, situaţii, clişee, ne facem scenarii autodistrugătoare şi uităm să acţionăm pe puterile proprii.
Asta mi se pare cea mai bună lecţie de viaţă şi cel mai eficient sfat: să porneşti fără nimic material la drum. Îţi e aproape imposibil să uiţi de unde ai plecat şi cu atât mai uşor să apreciezi ce are viaţa frumos de oferit şi dacă este cazul, să găseşti resurse ca să o iei din nou de la zero"
, a mărturisit fosta doamnă Boureanu, într-un interviu pentru bloguluotrava.ro.

"În cazul meu, situaţia familială, din punct de vedere financiar, nu a fost una fericită.
Dar părinţii mei au găsit mereu idei şi resurse pentru a ne face pe mine şi pe sora mea să ne simţim iubite, protejate şi fericite în micul apartament din Baltă Albă unde era frig şi micul dejun era cel mai adesea compus din pâine prăjită pe un reşou, unsă cu unt sau miere şi zahăr, după caz... Părinţii mei au făcut tot ce au putut şi sigur şi-au dorit să ne ofere mai mult. Mie mai ales, pentru că eu am avut grijă apoi de sora mea, pe care am încercat să o feresc cât mai mult de orice lucru negativ.
Mama mi-a ghidat viaţa prin modelul ei şi asta este cel mai important"
, a povestit Valentina Pelinel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod