Văduva lui Adrian Pintea se mărită: "Formăm un cuplu de câteva zile"

Lavinia Pintea a decis să se recăsătorească. Ea a făcut anunţul pe Facebook, unde și-a prezentat viitorul soţ, explicându-și totodată decizia.

La șapte ani de la dispariția lui Adrian Pintea, care s-a stins din viață la numai 53 de ani, Lavinia (34 de ani) este pregătită să se căsătorească din nou. "El este Peştisorul meu de Aur (Laurenţiu), viitorul meu soţ! Formăm un cuplu de câteva zile şi m-a cerut de soţie încă din prima zi", a declarat ea pentru Click!.

Lavinia Pintea a scris pe Facebook despre decizia de a se recăsători. "În curând împlinesc 34 de ani. Viaţa mi-a oferit momente de fericire deplină şi de durere cruntă.

Timp de 7 ani după moartea lui Adrian, suferinţa şi singurătatea mi-au fost cei mai puternici aliaţi. La Craiova, cu toată forţa disperării, mi-am recăpătat echilibrul sufletesc. Cum îţi poţi regăsi ancora, temelia, sensul profund al existenţei în afara iubirii? Învăţând să accepţi, să înduri, să înţelegi, să speri. Sentimentul acesta, că nimic din existenţa noastră nu este întâmplător, nu m-a părăsit niciodată, însoţindu-mă întotdeauna, că un şoim pe umăr", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod