Vacanţa Mihaelei Drafta, dată peste cap de vestea morţii lui Sergiu Nicolaescu

Vestea decesului lui Sergiu Nicolaescu i-a dat peste cap vacanţa Mihaelei Drafta. Cunoscutul designer vestimentar se declară foarte afectat de dispariţia marelui regizor şi mărturiseşte că nu îşi revine din şoc, deşi se află în plin sejur de relaxare, peste hotare.
Mihaela Drafta îşi petrece primele zile din noul an în nordul Italiei, în oraşele din regiunea Toscana, şi a aflat tragica veste prin intermediul prietenilor ei.

Designerul a avut ocazia să îl întâlnească pe regretatul artist cu ocazia unor proiecte speciale şi se declară o mare admiratoare a operei sale, dar, mai presus de toate, a omului Sergiu Nicolaescu.

“Orice iniţiativă, orice gest, orice proiect era un exemplu pentru noi toţi. Un profesionalism desăvârşit din care oricare dintre noi ar trebui să înveţe.
Un om cu o energie fulminantă şi o sete infinită de a a crea noi şi noi lucruri frumoase! Rămas bun, maestre!”
, declară Mihaela Drafta.

De altfel, designerul vestimentar a şi publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie de colecţie în care apare alături de Sergiu Nicolaescu, la care a ataşat un celebru citat al artistului: “Eu o să plec, dar nu o să mor niciodată!”.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod