Va veni Debbie Rowe la inmormantarea lui Michael Jackson?

7 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Va veni Debbie Rowe la inmormantarea lui Michael Jackson?

Inca nu se stie daca Debbie Rowe va participa la inmormantarea lui Michael Jackson.  Iata cele mai recente speculatii privind prezenta fostei sotii la eveniment.

Site-ul Femalefirst.co.uk sustine ca Debbie Rowe va onora invitatia la cermonie. Site-ul il citeaza pe Marc Schaffel, un fost partener de afaceri al lui Michael Jackson, care declara: "Debbie va participa la inmormantare. Tocmai am primit confirmarea de la oamenii care se ocupa de lista invitatilor VIP. Acestia  au spus ca i-au rezervat un loc fostei sotii, iar aceasta va veni la ceremonie".

Dupa ce Accesshollywood.com spunea ca fosta sotie a lui Michael Jackson va fi prezenta pe Staples Center, site-ul dezvaluie acum o rasturnare de evenimente.
Cei de la Access Hollywood au vorbit cu un reprezentant de-al lui Rowe, care a declarat ca aceasta s-a razgandit si nu va mai participa la ceremonia din Staples Center. "Atentia exagerata a presei in jurul acestui subiect ne-a facut sa vedem ca prezenta lui Debbie la ceremonie ar fi un punct de atractie inutil. Acest eveniment ar trebui sa se axeze exclusiv pe Michael Jackson". Reprezentantul a concluzionat: "Debbie va continua sa celebreze in mod privat memoria lui Michael".

Aceeasi declaratie apare si pe site-ul Tmz.com care sustine ca a obtinut informatia de la avocatul lui Debbie Rowe.
Aceasta a fost casatorita cu Michael Jackson si i-a facut doi copii: Prince Michael, 12 ani, si Paris, 11 ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod