"Un lucru sa-mi dai" - un nou clip Andra

Facebook Twitter Comenteaza


Clipul s-a filmat saptamana trecuta in studiorile din Buftea, iar Andra s-a trezit la ora 5:30 pentru a fi sigura ca nu intarzie la intalnirea cu regizorul Dragos Buliga si cu intreaga echipa care a lucrat cu el. Machiajul a fost asigurat de Dana Argesan si a durat nu mai putin de 5 ore pentru ca a purtat un make-up special, de beauty, iar parul i-a fost aranjat in trei feluri diferite, unul mai extravagant ca celalalt. Acesta este si motivul pentru care filmarile au inceput mai traziu, in jurul pranzului, si s-au prelungit pana tarziu in noapte.

Andra a abordat trei look-uri pentru acest videoclip si s-a simtit ca o adevarata diva de cinema in tinutele pregatite de Laura Lazar.
In plus, ea a lucrat timp de trei zile cu coregraful Paul Gheorghe pentru a avea miscari perfecte in clip, iar cei 12 dansatori care au fost alaturi de ea, o saptamana intreaga numai pentru sincroane.

Intreaga zi de filmare a debordat de buna dispozitie, iar Andra indrageste foarte mult acest videoclip. "M-am simtit excelent la filmari si sper ca videoclipul piesei 'Un lucru sa-mi dai' sa placa publicului cel putin la fel de mult ca mie", a declarat artista.

Melodia "Un lucru sa-mi dai" este cel de-al doilea single promovat de pe albumul "Dragostea ramane" editat de MediaPro Music.
care se afla deja in magazinele de specialitate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod