Tudor Chirilă, criticat de fani după "Vocea României": "Eşti penibil şi grotesc. Patetic!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2014
După prima apariție în show-ul transmis de Pro TV, artistul care l-a înlocuit pe Horia Brenciu s-a ales cu un val de comentarii critice pe pagina sa de Facebook.

"Te-au cumpărat şi pe tine", i-a scris o tânără pe pagina sa de socializare. Tudor i-a răspuns amuzat: "De unde ştii că nu i-am cumpărat eu pe ei?".

Un alt telespectator al Pro TV a fost mai dur: "Nu îmi vine să cred cât de penibil şi grotesc este Tudor Chirilă. Mi se pare că a uitat (sau nu a ştiut niciodată) ce înseamnă să ai bun simt sau să te comporti ca o fiinţă umană, nu ca o gorilă ieşită din junglă. Este patetic! M-am uitat doar cinci minute la emisiune si mi s-a facut rău".

Chirilă i-a răspuns în aceeași notă: "Vă simtiţi în continuare rău, trimit o salvare?", a scris solistul trupei Vama, spre amuzamentul altor zeci de admiratori, care i-au dat repede like.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bob pe 18 Sep 2014, 08:14
  jalnic,intr-adevar!

  Acest "baiat mare" are probleme psihice clare...si nu ma bucur,dar nu e normal sa fie adus in fata natiunii,cu o asa audienta,doar sa ia niste bani,ca n-are pt bebe pe care-l asteapta (probabil neprogramat...)

  1
  1

 • Cocoșel pe 17 Sep 2014, 18:02
  Comentariul lui Găinușă

  Cum se scrie corect numele fostului cârcotaș sau pârțotaș, Găinuță, Găinață ori de-a dreptul Găinaț ?

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod