Trupa The Scorpions se retrage

de Nicoleta Tarantus, 25 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa The Scorpions se retrage

Formatia germana de muzica rock a anuntat ca va pune capat carierei muzicale de peste 40 de ani, dupa lansarea unui ultim album si sustinerea unui ultim turneu mondial, potrivit site-ului Stirileprotv.ro.

Balada "The Wind of Change", lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991.

Infiintata in 1965, trupa are in componenta actuala cinci muzicieni provenind din tari diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, in varsta de 42 de ani, si tobosarul american James Kottak.

"Sting In The Tail" este cel de-al 22-a album al grupului si va fi lansat pe 19 martie, iar acest ultim turneu mondial va debuta pe 7 mai la Leipzig si va cuprinde aproximativ 200 de concerte.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionut Craciun pe 25 Ian 2010, 15:54
    De acum le vom spune LEGENDE !!!

    Dupa mult timp in care ne-am grabit sa-i numim legenda iata ca inevitabilul s-a produs: Scorpions se retrag din activitate.In glorie as completa eu. Sunt trist acum,dar imi aduc aminte de cele 3 concerte live in care ei m-au delectat cu muzica lor (Imi amintesc cum a sunat prima piesa vazuta live-Coming Home la Brasov in 2002,Doamne!Tremuram tot si nu imi venea sa cred ca ii vad in sfarsit).Si o sa am mereu alaturi (pe birou)autograful inramat al lui Rudolf Schenker luat in anul 2004 cand l-am intalnit plimbandu-se prin Bucuresti,chiar in ziua concertului de la Polivalenta. Sper ca ultimul turneu sa nu ocoleasca Romania.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod