Trooper dezvăluie coperta şi tracklistul albumului Atmosfera

Cu o lună înaintea concertului ce va marca lansarea albumului Atmosfera, Trooper dezvăluie coperta şi tracklistul materialului.

Atmosfera
01. Anul Şarpelui
02. Hatebook
03. Pe Aici Nu Se Trece
04. Liceul Cimitir
05. Zi Dupa Zi (feat. Mihai Georgescu)
06. Dragoste Bolnavă
07. Rădăcini De Apa
08. Soarele Şi Luna
09. N-am Timp De Pierdut
10. În Stele (partea a II-a)
11. Paşii Ei (feat. Leo Iorga)
12. Trăieşte Clipa
13. Bonus: Mercy Killer (feat. Blaze Bayley)
 
"Liceul Cimitir" este primul single extras de pe albumul "Atmosfera" şi singura baladă inclusă pe acest material de studio. Clipul piesei, lansat de Trooper pe 3 iulie, a înregistrat peste 10.000 de vizualizări, în decursul unei singure săptămâni.



Iar bonus track-ul "Mercy Killer" este singura colaborare a unei trupe de pe scena rock din România cu legendarul vocal al trupei Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.

Concertul de lansare a discului "Atmosfera," este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucureşti. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesenţa a tot ce înseamnă în acest moment o formaţie rock matură, cu experienţă şi in acelaşi timp foarte fresh. Experienţa de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul şi inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că "Atmosfera" va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formaţiei, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf.
Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulţime de surprize. Aşadar, lăsaţi-vă surprinşi de "Atmosfera" creată de Trooper.

Preţ bilete:

Categoria Guitar Clinic - 80 lei - include meet and greet + CD album nou + guitar clinic (o ora) cu Balaurul şi Laurentiu. (50 bilete)

Categoria Meet And Greet - 40 Ron - include meet and greet + CD (50 bilete)

Bilet general - 20 Ron

Bilete sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor.
Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro şi www.eventim.ro

Ascultă aici câteva dintre piesele de pe noul album:









 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod