Treci si tu pe verde cu bicicleta rosie!

de Nicoleta Tarantus, 2 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Treci si tu pe verde cu bicicleta rosie!
Pentru al doilea an consecutiv, se organizeaza cel mai mare tur ciclist pentru amatori - "Bicicleta rosie", ce va avea loc in 17 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

Pentru a promova turul ciclist si a incuraja participarea, Sistemul Coca-Cola Romania ofera 400 de biciclete, casti de protectie, cotiere si genunchiere, printr-o promotie organizata in perioada 01 iulie - 14 iulie 2010. Persoanele care doresc sa participe la concurs, trebuie sa acceseze website-ul www.bicicletarosie.ro si sa completeze un chestionar.
La finalul promotiei, 400 de norocosi vor fi selectati, prin tragere la sorti, conform regulamentului, pentru a intra in posesia unei biciclete si al unui echipament de protectie complet.


Anul trecut, peste 800 de bucuresteni au luat parte la turul ciclist "Bicicleta rosie", alaturi de personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor. In cadrul evenimentului, specialisti nutritie au oferit tuturor participantilor informatii despre hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata sanatos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod