Tori Spelling, înşelată de soţ în preajma Crăciunului

Actriţa, căsătorită din 2006 cu actorul Dean McDermott, a fost înşelată de soţul ei, pe 6 decembrie, cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand, care a făcut public acest lucru.
Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla în turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Meidiafax.

"El (McDermott, n.r.) a fost romantic şi mi-a făcut multe complimente. Îmi tot spunea «Eşti atât de frumoasă».
Şi mi-a mai spus că el şi Tori au o căsnicie lipsită de sex. L-am crezut"
, a spus Emily Goodhand.

La un moment dat, în timpul petrecerii stropite din belşug cu alcool, cei doi ar fi făcut schimb de numere de telefon, iar actorul ar fi strecurat în poşeta tinerei cardul de acces în camera sa de hotel.

Puţin mai târziu, Emily Goodhand a părăsit petrecerea susţinând că se duce acasă, dar de fapt s-a dus la Fairmont Royal York Hotel, unde era cazat McDermott şi cei doi au întreţinut relaţii sexuale.

Emily Goodhand susţine că l-a mai vizitat o dată pe soţul lui Tori Spelling în camera de hotel, a doua zi, pe 7 decembrie, dar cei doi nu au mai făcut sex, ci doar au mâncat împreună.
În aceeaşi zi, într-un alt context, Tori Spelling declara despre soţul ei: "Ne întâlnim noaptea o dată pe săptămână şi ne manifestăm afecţiunea în public".

Conform săptămânalului UsWeekly, Tori Spelling şi-a exprimat în câteva rânduri nesiguranţa cu privire la Dean, deoarece acesta şi-a părăsit soţia cu care fusese căsătorit 12 ani, actriţa canadiană Mary Jo Eustace, după ce a început o relaţie cu Tori pe platoul de filmare a peliculei "În mintea criminalului" (2006).

În 2012, au existat informaţii că Dean McDermott şi-ar fi înşelat soţia cu două femei, fapt care aproape a dus la despărţirea cuplului.

De asemenea, se pare că actorul canadian nu a fost deloc încântat de faptul că Tori Spelling a dezvăluit problemele lor financiare în cea mai recentă carte a acesteia, "Spelling It Like It Is", relatează agenția Mediafax.

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani, urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever".
De asemenea, anul viitor va juca într-un nou serial TV, "Mystery Girls", alături de fosta ei colegă din serialul "Beverly Hills 90210", Jennie Garth.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

Din 2006 este căsătorită cu actorul Dean McDermott şi au împreună patru copii.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod