Tori Spelling a rămas fără bani

Actriţa americană a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei People, că are probleme financiare majore şi că familia sa a adoptat un stil de viaţă modest.
Tori a spus că, din cauza acestor dificultăţi financiare, este nevoită să îşi alcătuiască în fiecare lună un buget al cheltuielilor şi veniturilor, informează site-ul huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

Deşi familia ei este celebră pentru luxosul conac "The Manor", care valorează 50 milioane de dolari, familia lui Tori locuieşte în prezent într-o casă închiriată în San Fernando Valley. Actriţa spune că nu şi-a mai cumpărat o poşetă de mulţi ani, copiii ei poartă haine vechi, iar soţul ei, Dean McDermott, nu îşi permite din punct de vedere financiar să-şi facă operaţia de vasectomie pe care şi-o doreşte de mai multă vreme.

"Cu toţii ne reevaluăm obiectivele. Asta e un lucru de valoare", a spus actriţa.
Deşi spune că este departe de a fi falită, Tori Spelling a adăugat: "Suntem în industria de divertisment, iar lucrurile se schimbă de la un an la altul. Nu avem un serial în care să jucăm acum, aşadar va trebui să fim mai restrictivi în privinţa cheltuielilor, la fel ca orice persoană care nu are un loc de muncă stabil în această perioadă".

"Nu mi-am mai cumpărat o poşetă de trei ani, dar nu mă deranjează. Mă gândesc la acea fată care îşi făcea cumpărăturile de la Gucci, pe vremea când aveam 20 de ani, însă nu mai găsesc nicio legătură cu ea. Nu-mi vine să cred că pe atunci credeam că acele lucruri erau importante", a declarat aceasta.

Tori Spelling, una dintre vedetele serialului "Beverly Hills 90210", a făcut mai multe dezvăluiri despre aceste probleme financiare în noul ei volum de memorii, "Spelling It Like It Is", care a fost lansat pe 22 octombrie.

"Nu e niciun mister că am probleme financiare", a declarat Tori, care are patru copii, într-un pasaj din acest volum, obţinut de RadarOnline.com.
"Am crescut bogată, mai bogată decât în cele mai fanteziste vise pe care le poate avea cineva. Nu am cunoscut nimic altceva. Chiar şi acum, când încerc să adopt un stil de viaţă mai simplu, îmi vine greu să mă despart de preferinţa mea pentru lucrurile scumpe. Chiar dacă preferinţele mele nu mai sunt fanteziste, ele sunt în continuare costisitoare. M-am mutat în altă locuinţă pentru a-mi simplifica viaţa, dar am pierdut aproape un milion de dolari pe parcursul acestui proces".

"Circumstanţele familiale s-au schimbat", a dezvăluit Tori Spelling în noua ei carte.
După ce reality show-ul în care juca alături de familia sa, "Tori & Dean", nu a mai fost prelungit de postul Oxygen, după mai multe probleme medicale provocate de sarcină şi după numeroasele schimbări de locuinţe, Teri a fost nevoită să îşi reducă cheltuielile. A refuzat să ceară bani de la mama ei, Candy, deoarece încă nu i-a achitat acesteia o datorie mai veche, iar ea este "prea mândră" pentru a accepta încă o dată un ajutor financiar.

Neînţelegerile dintre Tori şi mama ei durează de mulţi ani. În 2006, după moartea tatălui ei, mogulul din televiziunea americană Aaron Speeling, Candy i-a alocat fiicei sale doar 800.000 de dolari din averea familiei, evaluată la 500 milioane de dolari.
În mai, Candy a fost la un pas de a fi evacuată din apartamentul ei din hotelul Carlyle din Beverly Hills, relatează Mediafax.

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani, urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever".

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love". Din 2006 este căsătorită cu actorul Dean McDermott şi au împreună patru copii.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • melanj pe 2 Nov 2013, 14:46
    hmmmm

    daca e adevat si nu e o "gaselnita ", atunci fata e de admirat; oricum pentru mine era o prezenta profund dezagreabila; dar acuma, citind ceea ce zice (daca ea zice ), pare a fi mai inteleapta, si mai demna de luat in seama ! am reevaluat-o :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod