Topul celor mai sexy femei din toate timpurile: Cine e pe primul loc

Revista FHM a alcătuit un top al celor mai sexy femei din toate timpurile, prima poziţie a acestuia fiind ocupată de o artistă britanică, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Cântăreaţa şi actriţa britanică Rachel Stevens a fost desemnată cea mai sexy femeie din toate timpurile.

Artista britanică, în vârstă de 36 de ani, membră a fostului grup pop S Club 7, s-a clasat pe primul loc în sondajul realizat de revista FHM, în ciuda faptului că nu a ocupat niciodată prima poziţie în tradiţionala listă anuală Sexiest Women Alive alcătuită de aceeaşi publicaţie.

Rachel Stevens este căsătorită din 2009 cu Alex Bourne, cu care are doi copii - Amelie, în vârstă de trei ani, şi Minnie, în vârstă de două luni.

Ea a apărut de 11 ori în celebra listă anuală Sexiest Women Alive a revistei FHM, ocupând locul al doilea de trei ori: în 2001, 2002 şi 2004, notează Mediafax.

Din topul 20 al celor mai sexy femei din toate timpurile (20 Sexiest Women of All Time) mai fac parte Jennifer Lopez, Kelly Brook, Britney Spears, Jennifer Aniston, Louise Redknapp şi Halle Berry.

Topul este inclus în numărul din această săptămână al revistei FHM - care celebrează a 20-a aniversare a clasamentului Sexiest Women Alive -, ce va apărea joi la standurile de presă.

 

Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod