Topul celor mai sexy bărbaţi din lume

Revista Glamour a publicat topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Topul cuprinde 50 de bărbaţi şi a fost realizat pe baza unui sondaj.

Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei "Twilight", şi-a păstrat titlul de cel mai sexy bărbat din lume. Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, care s-a împăcat cu iubita lui Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood, a obţinut acest titlu pentru al patrulea an consecutiv, informează site-ul britanic express.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Un alt actor britanic, Tom Hiddleston, care s-a remarcat în filmul "Răzbunătorii/ The Avengers", ocupă locul al doilea pe lista celor mai sexy 50 de bărbaţi din lume.

Locul al treilea a revenit actorului american Johnny Depp.

Actorul irlandez de origine germană Michael Fassbender ocupă locul al patrulea, iar actorul britanic Benedict Cumberbatch se află pe poziţia a cincea.

Topul celor mai sexy 50 de bărbaţi din lume în 2012 a fost alcătuit de revista Glamour pe baza unui sondaj la care au participat peste 40.000 de persoane, informează Mediafax.


Foto: AFP / Mediafax
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod