Tom Cruise, despre divorţul de Katie Holmes

de Daniel Dumitrescu, 10 Aprilie 2013

Actorii americani Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în august 2012, însă starul din "Mission Imposible" s-a abţinut până acum să vorbească despre separarea de mama fetiţei lui, Suri.
La aproape un an de la separare, Tom Cruise a acceptat să vorbească pentru prima dată despre sentimentele pe care le-a trăit atunci când a aflat de decizia soţiei sale, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa", a declarat actorul pentru o revistă germană.

Katie Holmes a anunţat că a cerut divorţul de Tom Cruise pe 28 iunie 2012, cu doar cinci zile înainte ca acesta să aniverseze împlinirea a 50 de ani.

"Viaţa este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doză de umor. Acea întâmplare mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios", a mai spus starul american.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie 2012, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise.
Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea, notează Mediafax.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod