Tom Cruise crede în extratereştri

Actorul american crede în existenţa extratereştrilor şi doreşte să ajungă în spaţiu la bordul unei aeronave a companiei private Virgin Atlantic.

Actorul american crede în existenţa extratereştrilor şi doreşte să ajungă în spaţiu la bordul unei aeronave a companiei private Virgin Atlantic.

Starul american interpretează rolul principal în filmul SF "Oblivion", în care joacă un veteran trimis cu misiunea de a extrage mineralele rămase pe Terra după o invazie extraterestră petrecută cu 60 de ani înainte - un concept despre care actorul nu crede că ar fi complet imposibil.

Într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia premierei de la Moscova a acestui film, Tom Cruise le-a spus reporterilor că nu crede că oamenii ar fi singura formă de viaţă inteligentă din galaxia noastră.

"Nu cred că puteţi să contaţi totuşi pe asta", a spus Tom Cruise, răspunzând unei întrebări care viza existenţa vieţii pe alte planete din Sistemul Solar.

"Ar putea fi puţin cam arogant să crezi că noi, oamenii, suntem singurele forme inteligente de viaţă din toată galaxia sau din tot Universul - deşi eu nu am întâlnit până acum niciun extraterestru", a adăugat actorul, informează Huffington Post, citat de agenția Mediafax.

Deşi nu puţini sunt aceia care sunt de acord cu ideea potrivit căreia ar fi arogant să respingi această posibilitate, declaraţia starului american este una semnificativă, întrucât Tom Cruise este un membru proeminent al cultului scientologic. Membrii acestui cult cred că în urmă cu 75 milioane de ani, Xenu, un dictator al "Confederaţiei Galactice", a trimis miliarde de suflete îngheţate, pe vase spaţiale, de pe planeta sa suprapopulată, la baza vulcanilor de pe Terra.
Atunci când vulcanii au erupt, acele suflete risipite, denumite "tetani", şi-au croit drum în trupurile oamenilor, iar problemele lor emoţionale le bântuie pe gazdele lor umane - de aici şi nevoia realizării unei verificări interne pentru a le elimina din organism.

Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a făcut şi alte dezvăluiri în timpul acelei discuţii. Astfel, starul american a spus că filmul său din 2002 "Minority Report" a oferit directorilor de la Apple ideea pentru iPad şi a mărturisit că-şi doreşte să ajungă în spaţiu într-o bună zi.

"Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Îi voi lăsa însă pe câţiva să testeze ei mai întâi acel zbor în spaţiu, dar va fi minunat.
Întotdeauna speram când eram copil că până acum oamenii vor putea să călătorească de pe o planetă pe alta"
, a adăugat Tom Cruise.

Tom Cruise nu este singura celebritate de la Hollywood care îşi doreşte să călătorească în spaţiu, notează Mediafax. Potrivit presei americane şi alţi actori celebri, precum Ashton Kutcher, Angelina Jolie, Brad Pitt şi Tom Hanks, dar şi cântăreţele Katy Perry şi Sarah Brightman, au achitat deja suma de 200.000 de dolari pentru a-şi rezerva un loc la bordul navelor spaţiale produse de compania privată Virgin Galactic, pentru un zbor pe orbită de două ore.
Primele astfel de zboruri orbitale sunt programate pentru decembrie 2013.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod