Tips and tricks de design interior cu BioCarpet

24 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza

Cititoarele Eva.ro au petrecut vineri, 20 Mai, o după-amiază încântătoare alături de Csilla Negoiţă, designer de interior şi Biocarpet, expertul în covoare.

Ne-am strâns cu totii la restaurantul The Library din cadrul Class Living Pipera. Aţi spune că restaurantul era un loc mult prea exclusivist pentru o seară ca între prieteni, cu poveşti şi experinţe personale, însă locul încărcat de covoraşe colorate, perne pufoase şi scaune confortabile părea imaginea unui cămin calduros.



Muzică în surdină, linişte şi poveşti. Pe fundal, Csilla Negoiţă, designer de interior, povesteşte despre importanţa covorului în căminul nostru. Covor pe care l-am exilat din casele noastre din motive, zicem noi, practice: că ar fi prea greu de curăţat, că adună prea mult praf, că ne place mai mult fără.

Csilla ne-a arătat însă cât de mult greşim şi ne-a învăţat importanţa pe care banalul covor o are în căminul nostru.
În primul rând căldura şi culoarea pe care le aduce, şi mai apoi plusul estetic.

În acest sens ne-a făcut şi o mică prezentare, din care am ales cu toţii mai bine cum să ne alegem şi să ne asortăm covorul, ce se potrvieşte mai bine căminului nostru şi cum completează acesta aspectul per ansamblu. 

Am înţeles că între aspectul utilitar al covorului şi cel artistic este doar o mică diferenţă şi că, în definitiv, covorul ar trebui să ne bucure privirea şi să se integraze în căminul nostru.


La final, prietenii de la BioCarpet ne-au dat şi câteva sfaturi utile pentru curăţarea şi păstrarea covorului, iar noi vom avea şansa să le punem în aplicare, deoarece fiecare dintre noi a primit şi câte un cadou din partea BioCarpet.

O seară reuşită, în compania unor oameni drăguţi cu poveşti interesante. O seară cu prăjituri, cafea, lumea frumoasă şi un ambient plăcut!

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la întâlnire, dar doriţi să aflaţi mai multe, o puteţi întreba pe Csilla accesând site-ul www.carpetia.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/carpetia, iar ea vă va răspunde în cel mai scurt timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod