Thirty Seconds to Mars: categoria Diamond a fost suplimentată cu 500 de bilete

Concertul Thirty Seconds to Mars de pe data de 5 Iulie, Romexpo Bucureşti promite a fi unul dintre cele mai de succes ale anului 2014.
Fanii dornici de a fi cât mai aproape de Jared Leto, Shannon Leto şi Tomislav Milicevic, componenţii trupei Thirty Seconds to Mars, au ales categoria de bilete Diamond, categorie ce a fost epuizată.

Organizatorii au suplimentat Categoria DIAMOND cu 500 de bilete.

General Managerul D&D East Entertainment, Denise Săndulescu, spune: “Ne bucurăm foarte mult să vedem că, după încercări îndelungate de a aduce publicului român una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului din lume, aceasta este foarte bine primită.
Astfel, am suplimentat categoria Diamond cu 500 de bilete, pentru fanii care vor să fie mai aproape de Jared, Shannon şi Tomo. Aşteptăm cu nerăbdare concertul care, cu siguranţă ne va face să fim mândri că am inclus România în harta turneului mondial Thirty Seconds to Mars”.
 
Avem şi o surpriză de proporţii pentru fanii 30 Seconds to Mars: Jared Leto, vocalistul trupei, a înregistrat un mesaj video în care îşi exprimă nerăbdarea de a ajunge pentru prima dată în România, în data de 5 Iulie la Romexpo, Bucureşti.

Următoarele categorii de bilete se mai pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online www.eventim.ro:
DIAMOND – 299,60 RON
GOLDEN  - 256,80 RON
ZONA A – 192,60 RON
ZONA B – 160,50 RON.

În deschidere îi vom asculta pe invitaţii speciali ai Thirty Seconds to Mars, trupa americană de rock, Bad Things.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod