Social Media for Parents revine cu o noua editie pe 8 iulie

Numarul mamelor din America de Nord care detin un blog ajunge la 3,900,000, iar 7 din 10 mame au un cont de Facebook. Studii recente au aratat ca mamele active pe Facebook au o mare influenta asupra lansarii unor tendinte pentru branduri. 58% dintre acestea urmaresc brandurile preferate in retelele sociale.
In ultimii ani, numarul  blogurilor de parenting a crescut vizibil si in Romania, iar parintii sunt tot mai activi in mediul online.

Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni parintii activi in mediul online si va aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia.

Evenimentul include doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media.

Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.


Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar si sfaturi pentru construirea unei relatii de succes cu brandurile, sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting si lifestyle. Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi raspunsuri la intrebari actuale, instrumente utile in mediul online, povesti si idei de succes despre parenting si blogging.


Printre vorbitorii acestei editii se numara: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent's Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuest Group).
Social Media for Parents este organizat de Evensys in parteneriat cu Orange.

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului.
Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul evenimentului. www.socialmediaforparents.ro


Evensys este o companie de planificare evenimente, cu peste 8 ani de experienta in organizarea de evenimente business-to-business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail.
Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod