"The Wackness" si "King of Ping Pong" - in curand pe marile ecrane

Facebook Twitter Comenteaza
Transilvania Film va lansa pe marile ecrane filmele "The Wackness", in regia lui Jonathan Levine, si "Ping-pongkingen"/"King of Ping Pong", in regia lui Jens Jonsson.

"The Wackness" este o comedie ce ii aduce in prim plan pe Ben Kingsley si Josh Peck. Luke Shapiro (Josh Peck) este un licean care se straduieste sa gaseasca o solutie pentru problemele financiare ale parintilor sai si se implica in distribuirea de droguri, luptandu-se totodata sa invinga starea de depresie in care se afla.

Intalnirea cu medicul psihiatru Jeffrey Squires(Ben Kingsley) ar trebui sa ii rezolve adolescentului tulburat o parte din probleme, dar acesta se dovedeste a fi un alt suflet pierdut, care este chinuit de proprii sai demoni.
Atunci cand medicul ii propune lui Luke sa ii furnizeze droguri ca plata pentru sedintele de terapie, iar acesta din urma se indragosteste de o colega de clasa care se intampla sa fie Stephanie, fiica vitrega a lui Jeffrey Squires, lucrurile iau o turnura nesteptata.

Filmul va avea premiera pe marile ecrane americane pe data de 3 iulie 2008, iar in Marea Britanie pe 29 august 2008. In Romania, filmul va fi lansat in cursul anului 2008.

"King of Ping Pong" prezinta povestea fratilor Rille si Erik.
Rille este un adolescent de 16 ani, izolat si hartuit de colegii lui de scoala. In sala de ping-pong insa, el este cel care face regulile, care domina, stapanind la perfectie toate mecanismele jocului. Fratele lui mai mic, Erik, este opusul lui Rille, fiind popular si considerat fermecator de toata lumea. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi frati este legatura de sange. Dar, in timpul unei vacante de primavara, trecutul familiei lor iese la iveala si cei doi frati pornesc o lupta apriga.

"King of Ping Pong" a fost lansat in Suedia, in luna februarie a anului 2008.
In Romania, filmul poate fi vazut in avanpremiera in cadrul Festivalului de Film Transilvania, desfasurat in perioada 30 mai-8 iunie 2008, la Cluj.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod