THE MACALLAN SCOATE LA LICITAŢIE O STICLĂ DIN ANUL 1962 PENTRU LICITAŢIA CARITABILĂ SKYFALL

The Macallan este unul dintre cele mai renumite branduri de whisky din lume, deţinând recordul pentru cel mai scump whisky vândut la o licitaţie. Anul acesta, se sărbătoresc 50 de ani de la lansarea primului film James Bond, iar SKYFALL a fost desemnat filmul cu cele mai mari încasări din seria Bond. Cu această ocazie, The Macallan şi-a anunţat intenţia de a celebra aceste realizări prin scoaterea la licitaţie a unei sticle The Macallan 1962 din colecţia Fine & Rare Collection.
Sticla The Macallan 1962 va avea pe etichetă semnătura lui Bond, Daniel Craig, împreună cu cele ale lui Javier Bardem şi Bérénice Marlohe. Licitaţia va fi organizată de casa de licitaţii Sotheby din Londra în data de 17 aprilie 2013. Toate veniturile rezultate din această licitaţie vor fi donate unui fond al Serviciului Guvernamental de Comunicaţii britanic care susţine actuali şi foşti membri ai serviciului.

The Macallan 1962 a fost distilat în Speyside, Scoţia în acelaşi an în care s-a lansat primul film Bond, Dr.
No, filmul de debut al celei mai cunoscute francize de film din lume.

În prezent, The Macallan este unul dintre cele mai „vânate” whisky-uri de către colecţionarii pasionaţi de licori rare, fiind în topul listelor de licitaţii şi deţinând Guinness World Records pentru cel mai scump whisky vândut vreodată la o licitaţie. “The Macallan este un single malt, cel mai bun din categoria lui, cu tot ceea ce acest statut presupune în termeni de excelenţă şi calitate”, a declarat Serena Sutcliffe MW, Director în cadrul Sotheby.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod