Teo Trandafir: ”Am avut perioade in care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzica lui Vitas!”

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, a marturisit ca unul dintre cantaretii de a carui muzica este pur si simplu dependenta este Vitas, supranumit “vocea de diamant”, care va concerta pe 7 aprilie, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet.
Ascult cu disperare Vitas, desi am fost avertizata ca da dependenta! Poate de aceea nu am renuntat nici pana in ziua de azi! Am avut perioade in care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzica lui Vitas. Cantecul meu preferat este Opera 2 care este integral in limba rusa. De altfel acesta este si numele concertului pe care il va sustine la Bucuresti, unde abia astept sa-l aud live. Imi place atat de mult, incat am invatat pe dinafara sunetele, chiar daca nu stiam practic ce spune. Asa ca a trebuit sa apelez la prietenul meu, Petru Ciobanu, din trupa mea de balet.
L-am rugat sa imi traduca pe WhatsApp vers cu vers!
”, spune vedeta tv. Teo a marturisit ca a fost impresionata si de mesajul pozitiv, de dragoste, al piesei ”Opera 2”, dar si de interpretare: „Porneste de foarte jos si se duce pana in slava cerului! Canta de sparge geamurile vecinilor!”, glumeste Teo.

Desi Vitas a mai avut un concert la Bucuresti in urma cu sapte ani, Teo a recunoscut ca i-a fost imposibil sa gaseasca un bilet pentru a vedea show-ul cantaretului rus live. ”Vitas nu e la prima vizita in Romania, insa, din nefericire, data trecuta cand a venit nu am reusit sa fac rost de bilet.
Iar acum, imediat ce s-a pus in vanzare, mi-am luat bilete si am vorbit cu organizatorii. Le-am spus: Daca Vitas mai vine vreodata, eu sunt prima la concert!


In ceea ce priveste primul concert Vitas la Bucuresti, Teo Trandafir a fost impresionata mai ales de modul in care cantaretul rus a interpretat alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir cunoscutul cantec romanesc ”Lie Ciocarlie”: ”Mi se pare minunat cum Vitas a gasit de cuviinta sa interpreterze Lie Ciorcarlie alaturi de Gheorghe Zamfir pentru publicul din Romania.
Este un semn de mare respect!”
, spune Teo.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta si Lie, Ciocarlie in interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas. Biletele, cu preturi intre 90 si 320 de lei, pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet, http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6285 si de la casa de bilete a Salii Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod