Teo, din nou pe masa de operaţie: Vedeta a suferit o intervenţie la abdomen

Aşa arată Teo Trandafir după operaţie


Vedeta a mărturisit că i-a fost foarte teamă de această operaţie, dar acum se simte foarte bine. "Mi-a fost o frică incredibilă, însă toată lumea de la clinică a fost extrem de amabilă cu mine. M-am dus la spital într-o zi de vineri, chiar după ultima mea emisiune de la Kanal D, şi m-am externat miercuri, cu o zi mai târziu decât ar fi fost nevoie, dar doctorul Copăescu şi echipa lui au considerat că nu trebuie să existe nici cea mai mică problemă în ceea ce mă priveşte", a povestit ea.

"Mai mult, în momentul în care am ajuns pe masa de operaţie, înainte de anestezie, o asistenţă foarte drăguţă mi-a zis: <<Acum, să vă alegeţi un vis frumos, o să fie totul bine, o să vedeţi>>.

Aşa a şi fost! După intervenţie, nu mă durea nimic, mă simţeam ca nouă, iar în prima zi am făcut 15 ture pe culoarele spitalului şi am băut şi jumătate de kilogram de apă", a mai spus Teo pentru Wowbiz.ro.

După operaţia suferită, prezentatoarea va fi nevoită să stea acasă în această vară, să nu facă efort, să se mişte cu atenţie şi, obligatoriu, să nu ridice absolut nimic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod