Teo a mai vrut o operaţie: „Îmi doresc ca fiicei mele să nu-i fie ruşine cu mine“

Vedeta de la Kanal D se declară mulţumită după operaţia de reconstrucţie abdominală şi a preferat să mai amâne alte intervenţii


Teo a mai spus că şi-ar fi dorit să facă şi câteva "retuşuri" estetice: "Mă răsfăţ cu ideea de a mă <<repara>> încet, încet, până la 50 de ani. Vreau să arăt decent, nu sunt adepta buzelor lipite sau ale urechilor de lemn, ci îmi doresc ca fiicei mele să nu îi fie ruşine cu mine atunci când vom merge împreună la piscină.

Să nu mă mai acopere din cap până în picioare, să mă prezinte ca pe o femeie normală, de vârsta mea, fără complexe şi priviri de care să mă jenez. Dacă pot să fac nişte mici operaţii estetice pe ici, pe colo, le voi face, deocamdată, deşi aş fi dorit, în această vară mi-a fost frică să ajung pe masa chirurgicală. Una a fost suficientă", a mărturisit ea.

Vedeta îşi propune să meargă la estetician în iarnă, la sfârşitul sezonului emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.
"Mi-e frică de mor, dar sunt conştientă că trebuie să mai fac ceva pentru mine, la şold, la coapse, la burtă şi pe unde va fi nevoie, şi... cât mai curând. E important să arăţi legal şi este şi un semn de respect faţă de cei care te privesc, nu doar pentru tine. Îmi doresc să fiu în nişte limite. Să nu mă adune lumea de pe jos, dar nici să arăt precum Kim Kardashian", a explicat Teo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod