Teo a mai vrut o operaţie: „Îmi doresc ca fiicei mele să nu-i fie ruşine cu mine“

Vedeta TV a dezvăluit care erau "retuşurile" de care avea nevoie. Ea a preferat să le mai amâne pentru că îi este teamă.

În urmă cu trei săptămâni, Teo Trandafir a suportat o intervenţie laparoscopică, de introducere a unei plase de susţinere a muşchilor abdominali, necesară după operaţiile făcute în anii trecuţi, în Austria.

"După nenorocirea aia de pancreatită rezolvată la Viena, au rămas urme, era şi firesc, dar am zis săru’mâna şi aşa. Doar că acele urme se măreau, pe dinăuntru, an după an. Peretele abdominal era compromis, într-o măsură care devenise supărătoare. Aveam impresia că o să mă împrăştii pe jos, într-o bună zi.

Brrr... Mi-a fost greu să trăiesc aşa, într-o durere şi spaimă continuă. De aceea, la un moment dat mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus la cabinetul domnului doctor Copaescu. El a venit cu un plan complex, de lungă durată, dar logic: să facem operaţia de micşorare a stomacului, să slăbesc şi apoi să reconstruim peretele abdominal cu o plasă mare! Într-un an şi opt luni le-am făcut pe toate şi, acum, mă simt ca nouă. Parcă sunt o altă persoană, sănătoasă şi optimistă", a dezvăluit vedeta pentru WOWbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod