Tatăl lui Blanket este bodyguardul lui Jackson?

de Nicoleta Tarantus, 27 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Tatăl lui Blanket este bodyguardul lui Jackson?

Matt Fiddes, unul dintre foştii bodyguarzi ai Regelui Pop, spune că este tatăl biologic al lui Blanket, fiul cel mic al lui Jackson, potrivit Heraldsun.com.au.

Britanicul în vârstă de 32 de ani a declarat într-un interviu acordat unui post de televiziune australian că Michael l-a rugat să doneze spermă şi chiar a fost dispus să-i ofere 790.000 de dolari. "Nu am luat banii, pentru că eram prieteni buni. Nu am făcut decât să-i împlinesc dorinţă.

Nimeni nu poate nega faptul că între mine şi baietel exista asemănări fizice", a declarat bodyguardul.

Matt a mărturisit că nu ştie cine este mama lui Blanket si că este hotărât să lupte pentru custodie atunci când mama lui Michael Jackson, Katherine, nu va mai putea avea grijă de copii.

 

Credit foto: adelaidenow.com.au

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • michaela pe 29 Sep 2010, 21:43
    blanket

    Daca ar fi trait MICHAEL nu mai avea nici unul curaj sa deschida gura.Desteptul asta ep bodyguard s-a gandit vreodata daca Blanket il va accepta ca tata?Blanket seamana f bine cu MICHAEL pe cand era copil, profilul si dantura sunt identice cu ale lui MICHAEL.Si daca a imbratisat artele martiale care-i treaba?Majoritatea copiilot practica artele martiale,mai laes in U.S.A.Blanket si danseaza.Asta-i o asemanare cu MICHAEL.

    1
    0

  • Athina-Aurelia Costea pe 27 Sep 2010, 21:37
    Alt nerusinat !!

    Abia acum ti-ai gasit si tu, bodygard zapacit, sa trantesti o aaemenea trasnaie, dupa ce bietul Inger Michael nu se mai poate apara !! De ce nu ai spus-o atunci, in 2002 anul nasterii micutului ? V-ati trezit acum, o hoarda de smintiti, sa emiteti tot soiul de pretentii care mai de care mai absurde !!! Lasati Ingerul asta odata sa se odihneasca, si pe copilasi in pace !! Are tot dreptul, dupa toate cate le-a indurat de la lumea asta otravita ! TE voi iubi vesnic, din toata fiinta si TE voi apara, dulce Inger Michael !!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod