Superjeans.ro lansează o nouă perspectivă a blugilor skinny, prin brandul suedez Cheap Monday

Cumpărarea blugilor, fără a fi probați înainte, de pe un magazin online, în România, este riscantă!

Cumpărarea blugilor, fără a fi probați înainte, de pe un magazin online, în România, este riscantă!

Am doborât această idee prin lansarea site-ului SuperJeans.ro, cu un feedback foarte bun, datorat blugilor de calitate, livrărilor rapide în 48 de ore și politicii de returnare, creată special pentru aceste produse. De aceea, continuăm să ridicăm standardele și să oferim iubitorilor de blugi o nouă opțiune, prin brandul suedez de jeanși, Cheap Monday. Astfel lansăm o nouă perspectivă asupra blugilor skinny, în România, prin pantalonii stretch „Tight", care au consacrat acest brand și care ies puțin din tiparele clasice.

Jeanșii sunt zilnic alegerea multor femei și bărbați, din România. Prin produsele Cheap Monday, disponibile online pe SuperJeans.ro, vrem să redefinim ceea ce înseamnă creativitatea vestimentară și calitatea brandurilor high-end, mereu la prețuri foarte bune, în România.



Colecția Cheap Monday, pentru Toamnă-Iarnă 2012/2013, aduce un stil neconvențional și foarte cool. Principalele aspecte ale noii colecții sunt legate de evoluția circulară a naturii. Acestea sunt transpuse în finisajele și efectele folosite pentru blugii skinny, cât și în culorile și motivele imprimate.
Pentru colecția din acest sezon, echilibrul dintre trup, minte și spirit este subliniat în ținutele sport, în stilul suprapus al hainelor. Tonurile inspirate de ceață și de praful misterios reflectă tema naturală îmbinată cu culori puternice. Filosofia din est, legată de percepția timpului, de răbdare și disciplină, a contribuit și ea prin influențele contemporane ale artelor marțiale.
   
Brandul “Cheap Monday” a început în anul 2000, printr-un magazin second-hand din suburbiile Stockholm-ului, care se numea “Weekend”, fiind deschis doar Sâmbăta și Duminica.
Prin selecția bună de haine, magazinul s-a extins în centrul orașului, deschis toată săptămâna, schimbându-și numele în Weekday. Atunci, Orian Andersson și Adam Friberg au creat prima colecție din denim cu o croială skinny, foarte mulată pe corp, la prețuri foarte bune.

Brandul suedez “Cheap Monday” își demonstrează calitatea și experiența prin prezența în mai mult de 28 de țări. De la primele 800 de perechi “Tight jeans” vândute, și-au creeat și colecții neconvenționale de haine, accesorii și încălțăminte, toate purtând celebrul logo, craniul Cheap Monday.
Din Octombrie 2012 brandul Cheap Monday este disponibil cu multă mândrie și pe SuperJeans.ro.

Magazinul online Superjeans.ro continuă să confirme idea că și în România, cele mai noi colecții de denim, ale celor mai bune branduri din lume, se cumpără online, cu ușurință și încredere.

Pentru o experiență cât mai plăcută și mai lejeră, am îmbunătățit permanent site-ul, care acum oferă informații și mai clare despre cum oamenii își pot alege online și corect blugii potriviți, despre livrare în 48 de ore și despre noua posibilitatea de ridicare a produselor de la sediul din București, putând să și probeze produsele.

Modelele variate de blugi și îmbrăcăminte, disponibile online, sunt  dedicate celor care doresc să găsească rapid și ușor aceste produse de calitate, celor care vor sa poarte haine care le îmbracă și le subliniază atitudinea lor.

Mai multe detalii despre produsele Cheap Monday de pe SuperJeans.ro: www.superjeans.ro.  Descoperă cultura denimului pe blogul Superjeans: http://blog.superjeans.ro/
Urmareste-ne si pe Facebook: http://www.facebook.com/superjeans.ro, Pinterest: http://pinterest.com/superjeans/  Twitter: https://twitter.com/superjeansro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod