Strânge puncte în benzinărie şi transformă-le în cadouri estivale

19 Mai 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Strânge puncte în benzinărie şi transformă-le în cadouri estivale

Pentru a avea o vacanţă frumoasă, alimentează cu orice tip de carburant sau cumpără orice tip de produse sau servicii din benzinăriile MOL, strânge punctele pe cardul Multibonus şi apoi transformă-le în cadouri estivale.

Lista pentru vacanţa la mare trebuie să conţină mingea de plajă (800 puncte) sau setul pentru scufundări (2.800 puncte) iar vacanţa la munte poate fi mult mai placută daca ai acumulat 5.000 de puncte pentru cortul de vacanţă Dome sau 900 de puncte pentru pelerina de ploaie.

Cine este pasionat de ieşiri în aer liber va găsi în Catalogul Estival MultiBonus tot ce are nevoie pentru un picnic delicios – coşuleţ pentru picnic (500 puncte), grătar rotund Sevilla (1300 puncte) sau peria pentru grătar (400 puncte).

Catalogul, valabil până la sfârşitul lunii iunie, face parte din programul de loialitate MultiBonus. Prin acesta, clienţii pot schimba punctele acumulate din cumpărăturile făcute în benzinăriile MOL în produsele prezentate în cele două cataloage MultiBonus (general şi estival), în alte produse din magazinele MOL şi în servicii oferite de spălătoria auto.
De asemenea, posesorii cardului MultiBonus beneficiază de reduceri importante şi facilităţi în reţelele partenerilor MOL din programul Multibonus, respectiv OTP Bank, Domo, Bosch Services, Hervis Sports,  Humanitas, OPTIblu, Yves Rocher, Bricostore, Road Support.

Regulamentul asociat catalogului este disponibil în benzinăriile MOL sau pe www.multibonus.ro

Cum acumulezi punctele MultiBonus?
La fiecare cumpărătură efectuată în staţiile MOL primeşti pe card:
1 punct pentru fiecare litru de combustibil Tempo Diesel, Tempo 95, Tempo 98, GPL
3 puncte pentru fiecare litru de carburant  EVO Diesel sau EVO Benzină
1 punct pentru fiecare 3 RON (TVA inclus) cheltuiţi in benzinariile  MOL pentru produse şi servicii
Numărul de puncte acumulate este menţionat pe bonul de casă, acestea putând fi  folosite dupa 48 de ore de la data tranzacţiei.
 
Clienţii care deţin carduri MultiBonus beneficiază de campaniile promoţionale şi îşi pot creşte numărul de puncte prin achiziţionarea de carburant sau de produse şi servicii din benzinariile MOL.
În acelaşi timp, posesorii de card MultiBonus vor fi primii care vor afla de toate viitoarele promoţii şi concursuri MultiBonus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod