Stilistul vedetelor de la Hollywood vine la TLC

6 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Stilistul vedetelor de la Hollywood vine la TLC

America nu va mai arăta niciodată la fel. În noua serie TLC care începe luni, 3 septembrie, de la ora 21.00, Carson transform America, expertul în modă şi design Carson Kressley străbate ţara folosindu-şi simţul modei, stilul şi personalitatea copleşitoare pentru a transforma look-ul unor femei obişnuite.

Fiecare escală aduce în prim-plan personaje adevărate, aventuri incitante şi poveşti care inspiră, căci Carson plonjează hotărât în aceste proiecte dramatice şi emoţionante, care vor schimba în bine viaţa celor implicaţi.
 
Carson Kressley are o misiune importantă: el trebuie să aducă un strop de voioşie şi mult mai mult stil în viaţa americanilor.

Aruncând la întâmplare o săgeată pe o hartă, Carson îşi alege următoarea destinaţie, pentru a-i ajuta cu magia lui personală pe cei care merită cu adevărat acest lucru.

Indiferent că sunt oameni care se luptă cu boli grave sau care doar au trecut printr-un divorţ, Carson e decis să le ofere un moment de cotitură în viaţă. Mai mult decât un simplu program de schimbare de look, Carson transformă America este seria care schimbă în bine vieţile multor oameni.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod