Rasfat urban cu Gett’s

6 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Rasfat urban cu Gett’s

Dupa ani de “cercetari” in domeniul frumusetii, specialistii GETT’S au gasit reteta frumusetii si tineretii vesnice: produsele Fudge si Skeyndor, destinate femeilor si barbatilor care stiu sa aleaga produse non-invazive si adaptate fiecarui tip de piele! Cele doua game apartin unei noi generatii de tratamente care ofera ingrijire, confort si rezultate unice!

FUNDGE- frumusete la superlativ
Gama acopera cele 3 segmente necesare unui look impecabil: produse de ingrijire, de colorare si de styling, fiecare dintre ele fiind special concepute sa satisfaca nevoile tuturor tipurilor de par.

Segmentul Care contine produse destinate fiecarei probleme a scalpului si parului, astfel incat gamele ce il compun,  Volume, Mint, Colour, Detox, Smooth, Repair, alaturi de tratamente singulare de reparare si regenerare precum:  1 shot plus, Dynamite, Body builder, Toning iti vor oferi necesarul de hidratare, volum si suplete, pentru a-ti asigura increderea unui par superb!
Pentru ca esti tot timpul in schimbare, Fudge iti vine in ajutor cu produsele de colorare, disponibile atat in varianta permanenta (Headpaint) cat si semi-permanente (Paintbox, Color conditioning).

Indiferent de alegerea ta, vei avea mereu la dispozitie si balsamul tratament, care hidrateaza si ingrijeste firul de par, asigurandu-i stralucire si o culoare de durata.
Pentru ca meriti ce-i mai bun, vopseaua HEADPAINT detine cele mai rafinate si de pret ingrediente ale industriei cosmetice, avand un PH controlat, cea mai mica concentratie de amoniac dintre vopselele profesionale de pe piata romaneasca. La baza vopselei se afla molecule principale : rosu, galben si albastru, care fac din vopsea produsul ce garanteaza pe termen lung acoperirea firelor de par alb in proportie de 100 %. Si pentru ca alegerea unei culori este foarte grea uneori, vopseaua Fudge iti pune la dispozitie 77 de nuante!

In ceea ce priveste gama de styling, FUDGE este unul dintre liderii mondiali, fiind inventatorii multora dintre produsele de styling folosite astazi in marile saloane.
Produsele de styling sunt usor de aplicat, au factor de fixare de la cel mai mic pana la cel mai puternic si se completeaza cu gama de sampoane si tratamente. Printre cele mai premiate si apreciate produse se numara Saltspray (spray texturizant cu efect de sare in par), Head shine (fixativ pentru luciu si stralucire) sau Dry shampoo (sampon uscat pentru improspatarea parului intre spalari). Toate pentru ca meritam un par ingrijit si stralucitor. Alege calitatea si nonconformismul produselor Fudge pentru un par impecabil!

Skeyndor Barcelona- Mereu tanara, mereu frumoasa!

Cele mai reprezentative sunt apa termala din  masivul Sallies- de -Bearn, extractul din venin de vipera, hamamelisul si vitamina C de origine vegetala. Din acest motiv, Skeyndor si-a castigat pozitia de lider al cosmeticii profesionale, bucurandu-se de  succes international si premii importante.  Nevoile pielii noaste sunt dintre cele mai variate, iar pentru asta Skeyndor vine in intampinarea ta cu mai multe linii de produse.
Totul pentru a te bucura de o ingrijire totala.
Skeyndor Essential – creata pentru ingrijirea zilnica a  oricarui tip de piele. 
Skeyndor clear balance- ingrijire specifica pentru tenul gras, seboreic sau acneic, echilibreaza productia de sebuum si elimina impuritatile progresiv.
Skeyndor Aquatherm – o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata in special mentinerii echilibrului pielii sensibile.
Skeyndor Platinum –tratament antiimbatranire, impotriva ridurilor si flaciditatii  cauzate de varsta sau de factori hormonali. Potenteaza reinnoirea celulelor.
Skeyndor Vitamina C – o linie ce are ca scop protejarea pielii de efectele nocive ale radiatiilor, cu efect antioxidant pentru tesut.
Skeyndor Antioxidante – produce antiradicali liberi, care ajuta la protectia pielii zilnic si la mentinerea unui ten tanar.
Skeyndor Oxigeno –avand in compozitie ceramide, ajuta la oxigenarea si la iluminarea pielii care si-a pierdut stralucirea si tonusul.

Skeyndor Svelte Contour – o linie de tratamente corporale  destinata combaterii flaciditatii si celulitei.
Skeyndor Men –produse special create pentru ingrijirea pielii barbatilor, mentine echilibrul cutanat si favorizeaza regenerarea celulelor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod