"Stelele Moscovei pe gheata", la Bucuresti

de Nicoleta Tarantus, 28 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


Duminica, 31 ianarie, cu incepere de la ora 19.30, in Bucuresti, la patinoarul "Mihai Flamaropol", din cadrul complexului sportiv "Lia Manoliu" va avea loc spectacolul de patinaj al companiei ruse de spectacole "Stelele Moscovei pe gheata".

Spectacolul face parte dintr-un turneu national ce ii va purta pe campionii rusi pe data de 29 ianuarie la Iasi, pe 30 ianuarie la Galati, pe 31 ianuarie la Bucuresti si pe 1 februarie la Buzau.

In prima parte vom urmari poveste Spargatorul de Nuci, un balet pe gheata ce s-a bucurat de aprecierile pozitive ale spectatorilor de pe intreg mapamondul, iar in partea a doua o gala a campionilor din care nu vor lipsi momentele de virtuozitate, tangoul si un omagiu pe gheata cei ii va fi adus marelui cantaret american Michael Jackson.

Evenimentul intra in categoria de spectacole pentru toata familia (family show). Copii pana la varsta de 7 ani au intrare gratuita daca sunt insotiti de parintii platitori ai unor bilete la spectacol (dar nu au loc rezervat).

Pentru Bucuresti, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, mytiket.ro si bilete.ro, vandbilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod