Mihai Gadea, jurnalistul TV cu cea mai apreciata imagine profesionala

de Nicoleta Tarantus, 28 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Au fost facute publice rezultatele unui sondaj de opinie initiat de Mihaela Berciu, consultant de imagine, privind evaluarea online a imaginii profesionale masculine si gradul de apreciere de care se bucura cativa dintre cei mai cunoscuti jurnalisti TV din Romania. Astfel, 31% dintre romanii respondenti au considerat ca Mihai Gadea este jurnalistul de televiziune a carui imagine profesionala si personala este impecabila.

Mai mult, in urma aceluiasi sondaj de opinie, Catalin Stefanescu a fost considerat jurnalistul de televiziune cu cel mai elegant discurs.
Radu Moraru este considerat jurnalistul cu cea mai corecta tinuta profesionala, pe cand timbrul vocal al lui Emil Hurezeanu a fost recunoscut ca fiind cel mai expresiv. Bretelele lui Marius Tuca au fost percepute ca fiind
accesoriul care si-a indeplinit cel mai bine rolul de a crea o marca personala, pe cand cea mai expresiva gestica ii apartine lui Mircea Dinescu.

Evenimentul a fost urmat de o sesiune de autografe dedicata recent lansatului volum "Succesul detaliilor. Cartea tehnica a tinutei masculine", un ghid vestimentar dedicat barbatilor din mediul profesional.
Intr-un stil concis si bine structurat, cartea prezinta toate aspectele unei imagini profesionale masculine impecabile, sustinute de exemple, imagini, desene si sfaturi practice.

Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International. Absolventa a programului MBA in cadrul American International University in London in 1996, a urmat cursurile de consultanta de imagine ale London Image Institute in 2007 si Holistic Image in Hong Kong, in 2009.


Colaborator al designerilor Irina Schrotter si Razvan Ciobanu, a fost si coordonatorul de imagine a echipei din Departamentul Stiri Antena 1 (2007-2008), perioada in care a promovat si construit o imagine la standard international a prezentatorilor de Stiri din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod