Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficială a complexului și deschiderea facilităților exterioare

Stejarii Country Club a celebrat sâmbătă, 14 iunie, inaugurarea oficială a complexului, ocazie cu care au fost prezentate publicului facilitățile exterioare. Primul country club din România, desfășurat pe o suprafață de peste 51.000 mp, reunește o gamă variată de facilități în aer liber care vin în completarea serviciilor deja disponibile membrilor.
Pe parcursul zilei, invitații au participat la competiții sportive în cadrul clubului, dar și la lecții demonstrative și sesiuni tematice speciale oferite de Shiseido Spa și Beauty District.  Momentele deosebite din cadrul evenimentului au fost marcate prin inaugurarea piscinei olimpice de către Camelia Potec și prin participarea lui Andrei Pavel la un meci demonstrativ de tenis, avându-l ca partener de joc pe maestrul Horațiu Mălăele. Reprezentante ale Lotului Național de Gimnastică Aerobică al României au încântat publicul evenimentului cu o demonstrație pe acoperișul clubului.

Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a declarat: “Aveți la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, asemenea arenelor care găzduiesc din patru în patru ani cele mai importante întreceri de nataţie, Jocurile Olimpice.
În urmă cu câţiva ani, nu aveam la dispoziție foarte multe bazine de înot. În prezent, există mai multe opțiuni în acest sens, însă, nu toate bazinele sunt de dimensiuni olimpice. Stejarii Country Club dispune de toate facilităţile, la standarde internaționale.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod