Stefan Banica trece de la "Dansez pentru tine" la "Danseaza baba"

Facebook Twitter Comenteaza
Stefan Banica trece de la

Transferul neasteptat al toamnei ii apartine lui Stefan Banica Junior, care va trece de la "Dansez pentru tine" la "Danseaza baba". Asta pentru ca albumul "Impreuna" se pregateste sa ne ofere al treilea single, asa ca dupa ce a indemnat "S-o facem lata" si a cantat "Tu si eu", Stefan Banica "Danseaza baba".

Cine e baba? Raspunsul va putea fi aflat in curand din clipul pe care Stefan Banica il va filma saptamana viitoare si va fi difuzat la televizor in septembrie.
Pentru moment, nu se stie decat ca in clip vor aparea mai multe batrane care vor dansa energic stiluri diferite: raggaeton, breakdance sau step. Cum scapa Stefan Banica de asaltul babelor dansatoare sau cum se termina aventura babelor in clip vom afla impreuna dupa ce vom urmari clipul pana la final.

Pe langa batrane, vor putea fi vazute si alte personaje. Albumul "Impreuna" detine un record de vanzari, a primit Discul de platina pentru mai mult de 20.000 de unitati vandute si sunt toate sansele ca la finalul anului sa fie premiat cu Discul de diamant.
Surprizele de la Stefan Banica nu se opresc aici, pentru ca in toamna o data cu noul clip va fi lansata o editie speciala a albumului "Impreuna", care va contine piesa "Dansez pentru tine", dar si clipurile "S-o facem lata", "Tu si eu" si "Danseaza baba".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod